Van samenwerken wordt iedereen beter. Daarom werkt Coaching2You samen met twee ervaren coaches op het gebied van bedrijfscoaching en sportcoaching.

Bedrijfscoach Rinie van Tilburg
Als ervaringsdeskundige in vele bedrijven heeft Rinie van Tilburg volop kennis en ervaring om bedrijfsstructuren te doorgronden en te verbeteren. “Ondernemers zijn gewend hun eigen weg te zoeken. Daarom zijn ze ook ondernemer geworden. Coaching vragen is geen vorm van falen. Het werkt juist heel verhelderend om iemand van buitenaf eens mee te laten kijken. Wat wil je met je bedrijf uitstralen, hoe kun je als team nog beter functioneren of zijn er enkele medewerkers die je wilt ondersteunen in hun persoonlijk ontwikkeling?” Jouw bedrijf is toch een coach waard!

Sportcoach Ad van Broekhoven
Ad van Broekhoeven kan bouwen op een ervaring van meer dan 30 jaar in de sportwereld. Fitness en fietsen hebben zijn speciale interesse, maar van iedere sportactiviteit gaat zijn hart sneller kloppen. “Niks mooiers dan samen een doel vaststellen en daar als team voor gaan. Met aandacht voor iedereen zijn kwaliteiten. Een sportieve prestatie verbindt mensen beter dan welke vergadering ook. Het zorgt voor betrokkenheid en geeft medewerkers zelfvertrouwen. Ook op de werkvloer ontstaat daardoor meer dynamiek in het team. Dat levert uiteindelijk het bedrijf betere resultaten op.”