IMG_1587Op zoek naar een sportieve teambuildingsactiviteit om de betrokkenheid of de communicatie in het team verder te verbeteren? Of wil je samen met collega’s een sportief (goed) doel halen? Met de ervaring en de drive van de Coaching2You coaches wordt die uitdaging zeker een succes.

Teamdag
In overleg met jou organiseert Coaching2You een sportieve teamdag. Welke sportieve uitdaging we aangaan, hangt helemaal af van het doel dat je wilt bereiken.
Wil je de communicatie verbeteren, je medewerkers natuurlijker laten samenwerken of hen meer inzicht geven in hun verschillende teamrollen? Er is altijd een activiteit die past bij de behoefte van jouw bedrijf. Onze ervaren sportcoaches maken er een inspirerende dag van waarbij leren en ontspanning samenkomen.

Sportief doel met bedrijfsteam
Dat sport goed is voor de gezondheid van je werknemers, wist je al. Maar wist je ook dat gezamenlijk een sportief doel nastreven de communicatie, discipline, conflicthantering, en samenwerking bevordert? Bij het leveren van een sportieve prestatie vallen de rangen en standen weg. Ieder speelt een andere rol dan hij normaal doet binnen de organisatie en dat schept een band. De gevoelens van trots en zelfvertrouwen over de behaalde prestatie hebben bovendien een positief effect op de vitaliteit van medewerkers.  Als werkgever pluk je daar de vruchten van.

Wil je met een bedrijfsteam een sportieve uitdaging aangaan? Met collega’s een indrukwekkende berg beklimmen, met het bedrijf een lange race fietsen of als bedrijventeam een obstacle run overwinnen?

Een goede begeleiding is broodnodig om te zorgen dat jouw team ook als team over de finish komt. Niet alleen de opbouw van trainingen, maar ook randvoorwaarden als tijd voor trainingen, sponsoring en facilitaire zaken spelen daarbij een rol.

Coaching2You heeft ruime ervaring in de begeleiding van deze bijzondere sportieve evenementen. Onze sportcoaches helpen jou je bedrijfssportdoel te bereiken.